Ohjeet

Yleistä kuntosalista

Kuntosalilla käynti ei vaadi jäsenyyttä. Kuntosalilla on henkilökunta paikalla pääsääntöisesti arkisin klo 12–19 välisenä aikana. Voimassa olevalla kulkukortilla pääsee sisään joka päivä klo 5:00–23:00

Korttilataukset palvelutiskin aukioloaikoina tai verkkokaupasta (maksu omilla verkkopankkitunnuksilla)

Emme vastaa menetetystä omaisuudesta, jotka johtuvat varkaudesta tai murrosta tai muusta vastaavasta syystä Kuntomaxin tiloissa.

Kuntosalikäyttäjän ikäraja on 15 vuotta. 13–14 vuotiaat voivat tulla salille vanhempien kanssa. Näistä sovittava aina erikseen henkilökunnan kanssa.

Salilla

Salilla liikutaan ainoastaan sisäjalkineissa. Riisuthan ulkojalkineesi sisälle tullessasi.

Laitathan painot takaisin omille paikoilleen. Pidetään paikat siistinä.

Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Kuntomax ei vastaa asiakkaiden loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Kuntomaxin tiloissa.

Kulkukortti

Pääset kuntosalille kulkukortilla joka päivä klo 5.00–23.00. Leimaa salille tullessasi kulkukortti ovella.

Kuntosalin oltava tyhjä klo 23.00 alkaen, sillä hälytykset menevät tällöin päälle.

Automaattisen hälytysjärjestelmän aktivoitumisesta aiheutuvat kustannukset veloitetaan kokonaisuudessaan hälytyksen aiheuttajalta.

Jos korttisi katoaa, otathan välittömästi yhteyttä henkilökuntaan. Kortti mitätöidään ja sitä ei voi enää käyttää. Uuden kortin saa lunastamalla 10 euron maksun.

Kulkukortti on henkilökohtainen. Kulkukorttia ei voi luovuttaa toisen käyttöön.

Kiellettyä

Kuntomaxilla on oikeus mitätöidä kortti välittömästi, jos asiakas esiintyy Kuntomaxin tiloissa päihtyneenä, käyttäytyy hyvän tavan vastaisesti tai jos asiakkaan käytös muutoin katsotaan olevan kuntosalin ilmapiiriin sopimatonta.

Tupakointi kuntosalin tiloissa on kiellettyä. Magnesiumin käyttö salillamme on kiellettyä.

Aikana jolloin palvelutiski on suljettuna, kulkukortin haltija ei saa tuoda mukanaan kortitonta henkilöä tai henkilöä, jonka oma lataus kortilta on vanhentunut tai käytetty loppuun, ellei tästä ole erikseen sopinut henkilökunnan kanssa.

Mikäli havaitsemme, että henkilökohtaista kulkukorttia käyttää useampi henkilö, mitätöimme käytetyn kulkukortin välittömästi. Käyttämättä jäänyttä kuukausimaksua ei tällöin palauteta.

Lapsia voi tuoda kuntosalille oman treenin ajaksi, vaikka perällä olevaan pukuhuoneeseen leikkimään, mikäli pukuhuone ei ole muiden asiakkaiden käytössä. Näistä AINA sovittava erikseen henkilökunnan kanssa. Kuntomaxissa ei ole kuitenkaan varsinaista lapsiparkkia, joten olet itse vastuussa lastesi perään katsomisessa. Mikäli tämä aiheuttaa ongelmia tai häiritsevää käytöstä, niin joudumme muuttamaan toimintatapaa tässä suhteesssa.

Tutustumiskäynti salille on ilmainen. Jos tuot kaverisi tutustumaan sellaiseen aikaan, että henkilökunta ei ole paikalla, niin ilmoita siitä aina henkilökunnalle.