Ohjeet

Yleistä kuntosalista

Kuntosalilla käynti ei vaadi jäsenyyttä. Kuntosalilla on henkilökunta paikalla pääsääntöisesti arkisin klo 12–19 välisenä aikana. Voimassa olevalla kulkukortilla pääsee sisään joka päivä klo 5:00–23:00

Korttilataukset palvelutiskin aukioloaikoina tai verkkokaupasta (maksu omilla verkkopankkitunnuksilla)

Emme vastaa menetetystä omaisuudesta, jotka johtuvat varkaudesta tai murrosta tai muusta vastaavasta syystä Kuntomaxin tiloissa.

Kuntosalikäyttäjän ikäraja on 15 vuotta. 13–14 vuotiaat voivat tulla salille vanhempien kanssa. Näistä sovittava aina erikseen henkilökunnan kanssa.

Salilla

Salilla liikutaan ainoastaan sisäjalkineissa. Riisuthan ulkojalkineesi sisälle tullessasi.

Laitathan painot takaisin omille paikoilleen. Pidetään paikat siistinä.

Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Kuntomax ei vastaa asiakkaiden loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Kuntomaxin tiloissa.

Kulkukortti

Pääset kuntosalille kulkukortilla joka päivä klo 5.00–23.00. Leimaa salille tullessasi kulkukortti ovella.

Kuntosalin oltava tyhjä klo 23.00 alkaen, sillä hälytykset menevät tällöin päälle.

Automaattisen hälytysjärjestelmän aktivoitumisesta aiheutuvat kustannukset veloitetaan kokonaisuudessaan hälytyksen aiheuttajalta.

Jos korttisi katoaa, otathan välittömästi yhteyttä henkilökuntaan. Kortti mitätöidään ja sitä ei voi enää käyttää. Uuden kortin saa lunastamalla 10 euron maksun.

Kulkukortti on henkilökohtainen. Kulkukorttia ei voi luovuttaa toisen käyttöön.

Kiellettyä

Kuntomaxilla on oikeus mitätöidä kortti välittömästi, jos asiakas esiintyy Kuntomaxin tiloissa päihtyneenä, käyttäytyy hyvän tavan vastaisesti tai jos asiakkaan käytös muutoin katsotaan olevan kuntosalin ilmapiiriin sopimatonta.

Tupakointi kuntosalin tiloissa on kiellettyä. Magnesiumia voi käyttää, mikäli siivoaa jälkensä.

Aikana jolloin palvelutiski on suljettuna, kulkukortin haltija ei saa tuoda mukanaan kortitonta henkilöä tai henkilöä, jonka oma lataus kortilta on vanhentunut tai käytetty loppuun, ellei tästä ole erikseen sopinut henkilökunnan kanssa.

Kulkukortin väärinkäytöstä kortti laitetaan 1 kk käyttökieltoon

Tutustumiskäynti salille on ilmainen. Jos tuot kaverisi tutustumaan sellaiseen aikaan, että henkilökunta ei ole paikalla, niin ilmoita siitä aina henkilökunnalle.